Va multumim

Asociația Parintilor elevilor din Colegiul Național “Nicolae Grigorescu” vă mulțumește pentru susținerea și încrederea pe care ne-ați acordat-o în decursul anului trecut în îndeplinirea multor proiecte frumoase. Ați investit nu în noi, ci în zâmbete, bucurii și un mediu de învățare cât mai propice pentru elevii Colegiului Național N. Grigorescu- Câmpina. Scopul nostru rămâne, în continuare, susținerea și promovarea intereselor copiilor și părinților în relație cu școala și susținerea Colegiului Nicolae Grigorescu în activitatea de educare a copiilor.

 

De la “Donează o jucărie”, la Cursuri de baschet, AfterSchool-Dans, AfterSchool-Karate și până la “Fii și tu Moș Crăciun”, lista noastră de activități pentru anul ce tocmai a trecut este considerabilă, dar mică în comparație cu ce ne propunem pentru anul 2018. Avem încredere că vom duce la îndeplinire multe alte activități, mult mai antrenante și frumoase și care să aducă zâmbetul pe buze copiilor de la Colegiul Național Nicolae Grigorescu.

 

Poți să vii și tu alături de noi! Știai că dacă ai între 8-14 ani poți să devii super-erou? Dacă ești puțin mai mare, poți să devii voluntar sau chiar coordonator. Vă invităm să ne cunoașteți mai bine la http://www.apcnng.org .

 

Acestea fiind zise, avem încredere că anul 2018 va fi unul și mai bun și mai fructuos și mai bogat în activități educative pentru elevii Colegiului Național “Nicolae Grigorescu”. Astfel, cu încredere în suflet, vom promova, și în acest an, educația, implicarea activă și zâmbetul unui copil fericit. Da, se poate!

Statutul asociatiei

Date contact

Email: info@apcnng.org
Telefon: 0722673261
Facebook: http://fb.me/APCNNG
Registrul National ONG: 16619/A/2011

Date facturare:
Asociatia parintilor elevilor din Colegiul National ”Nicolae Grigorescu”
Calea Doftanei nr. 4
Oras Campina
Cod postal 105600
Judetul Prahova

Cod Fiscal 28069559
Cont RO11BRMA0999100044230153
Banca Romaneasca