Mic ghid pentru parinti

Asociatia parintilor incearca sa gaseasca solutii pentru problemele neprevazute si desigur sa sustina copiii. In cazul in care sesizati o problema sau aveti nevoie de ajutor, urmati pasii de mai jos:

  1. Faceti o cerere (de mana, scrisa la calculator, email) in care spuneti pe scurt ce doriti. Poate fi de exemplu o cerere pentru a sustine un elev la o olimpiada financiar, ca aveti o problema cu mobilierul in clasa, o idee prin care puteti face mediul in care invata cei mici mai bun etc.
  2. Cererea o depuneti la dna. directoare Stan Roxana. Dansa va analiza daca cerea este de competenta scolii si daca poate fi rezolvata de catre scoala. Daca nu poate fi rezolvata de catre scoala, veti primi o recomandare/semnatura pe cerere sa o puteti aduce la asociatie. O puteti lasa la dna. directoare, dar o puteti aduce pentru celeritate si la dna. Brebeanu, unui membru din consiliul director al asociatiei, reprezentatului parintilor din clasa dvs etc. Sau daca va este mai usor, o puteti scana / face o poza si sa ne-o trimiteti prin email.
  3. Daca ati depus cererea la doamna directoare si nu ati primit raspuns in 1-2 saptamani, va rugam sa ne contactati pentru a verifica situatia cererii. Daca este o urgenta, ne puteti contacta cand doriti. De asemenea daca ati dat cererea reprezentantului clasei, dirigintelui si nu ati primit nici un raspuns, contactati-ne prin email, telefonic, cum va este mai usor.
  4. Un raspuns la cererea depusa o sa primiti in cel mai scurt timp posibil din partea asociatiei. Deobicei 24-48 ore, dar pentru urgente chiar mai rapid.

Cererile sunt propuse/discutate de catre consiliul director al asociatiei, care hotareste daca pot fi onorate sau nu, in functie de bugetul si resursele pe care le avem. Chiar daca unele cereri pot fi complexe sau ce depasesc bugetul, este bine sa le faceti ca sa putem incerca in timp sa gasim o solutie la ele.

Exemplu cerere:

Subsemnatul Popescu Georgescu Mihai, parinte al elevului Popescu Simona din clasa 6F, doresc suportul asociatiei pentru a asigura transportul elevului Popescu Simona la olimpiada nationala de limba germana.

Suma necesara pentru transportul elevului este de 50RON, urmand sa va aducem dupa olimpiada o copie a biletelor sau o chitanta pentru decont.

Semnatura: Popescu Georgescu
Data: 23 august 2016

Adeziune

Formularul de adeziune

Download

Date contact

Email: info@apcnng.org
Telefon: 0722673261
Facebook: http://fb.me/APCNNG

Statutul asociatiei

Date contact

Email: info@apcnng.org
Telefon: 0722673261
Facebook: http://fb.me/APCNNG
Registrul National ONG: 16619/A/2011

Date facturare:
Asociatia parintilor elevilor din Colegiul National ”Nicolae Grigorescu”
Calea Doftanei nr. 4
Oras Campina
Cod postal 105600
Judetul Prahova

Cod Fiscal 28069559
Cont RO11BRMA0999100044230153
Banca Romaneasca