Oferta tabara de vara

Dezvoltare personala

Tabara de vara

 

Daca doriti o tabara mai deosebita pentru cel mic, aveti mai jos o oferta pentru vara 2018. Nu este o tabara standard, ci este o tabara in care se pune accentul pe dezvoltare personala, socializare, echipa, interrelationare si desigur distractie.

 

Program tabara:

 

Duminica
08:30 Plecare
14:15 Sosire Golf Hotel Pianu 4*, Pianu de Jos
14:30 Masa de prânz
15:30 Relaxare /Odihnă
16:45 Gustare- fructe
17:00 Bine aţi venit! Prezentarea instructorilor, a programuluiÎntocmirea unui set de reguli ale taberei chiar de către participanţi!
17:15 “Cine eşti tu ?” Joc de cunoaştere şi interrelaţionare Obiectiv: încurajarea comunicării, dezvoltarea empatiei, cunoașterea între membrii grupului precum și crearea unor „legături” pe baza asemănărilor descoperite.
17:45 “O nouă ţară” “Faceţi parte dintr-un grup de exploratori şi în ultima călătorie în jurul lumii găsiţi o insulă nelocuită…” Activitate ce dezvoltă abilităţile de muncă în echipă şi de cooperare, creşterea toleranţei faţă de puncte de vedere diferite pentru a ajunge la consens. Dar, în aceeaşi măsură, dezvoltă creativitatea, imaginaţia, inovaţia !
18:45 Jocuri de echipă cu mingea
19:30 Masa de seară
20:30 Jocuri având drept scop cunoaşterea, interrelaţionarea şi distracţia.

 

Luni:

08:30 Micul dejun
09:30 Vizitarea Cetății Alba Carolina cu ghidul cetății O fascinantă incursiune în timp, pe parcursul unui traseu cu o durată de 2,5 ore ce acoperă peste 2000 de ani de istorie… Peste 23 obiective turistice din Cetatea Alba Carolina, prezentate de către un ghid de turism autorizat iar schimbarea gărzii va fi, cu siguranță, una dintre atracțiile turistice principale! Acesta este momentul în care atmosfera încarcată de istorie din aceste locuri duce turiștii înapoi în timp, in secolul XVIII, când soldații medievali mărșăluiau prin aceste fortificații. Vestigii istorice recent readuse la viață, în urma lucrărilor de restaurare și amănunte
incitante și misterioase, mai puțin cunoscute, vor transforma o poveste de istorie întrun tur interactiv și interesant pentru toate vârstele…
13:00 Masa de prânz
14:00 Odihnă/ relaxare
15:45 Gustare- fructe
16:00 Bălăceală la piscină
17:45 Jocuri sportive de echipă cu mingea
19:00 Masa de seară
20:00 Jocuri având drept scop cunoaşterea, interrelaţionarea şi distracţia. 3

 

Marti:

08:30 Micul dejun
09:30 Parc Aventura sau ….Traseul din copaci Parcurgerea traseelor Parcului Aventura: tiroliene, poduri suspendate şi multe alte distracţii…în copaci! Uneori limitele sunt doar în mintea noastră iar lucrurile care par dificile la prima vedere, se dovedesc, de cele mai multe ori ….”floare la ureche”! Iar când le
finalizăm cu succes, cu ajutorul coechipierilor, încrederea în forţele proprii și în echipă este cu muuult mai mare !
13:00 Masa de prânz
14:00 Odihnă/ relaxare
15:45 Gustare- fructe
16:00 Bălăceală la piscină
17:45 Filmul …mut! Împărţiţi în mai multe echipe de lucru, participanţii vor realiza diferite scenete, rezumate, adaptări ale unor filme cunoscute…. fără însă a putea comunica verbal! Este o activitate deoesebit de amuzantă care descătuşează creativitatea participanţilor, dezvoltă abilităţile de comunicare non-verbală precum şi capacitatea de a lucra în echipă.
19:00 Masa de seară
20:00 Jocuri având drept scop cunoaşterea, interrelaţionarea şi distracţia.

 

Miercuri:

08:30 Micul dejun
09:30 Drumeție în împrejurimi Fiecare participant pe rând, va conduce grupul. Vor invăţa să urmărească şi să se ghideze după marcaje. Pe parcursul  excursiei se va organiza un concurs cu întrebări test legate de conduita pe munte/ în excursie, despre orientarea în pădure, despre flora şi fauna specifică zonei.
13:00 Masa de prânz
14:00 Odihnă/ relaxare
15:45 Gustare- fructe
16:00 Bălăceală la piscină
17:45 Jocuri de echipă cu mingea, jocuri de îndemânare
19:00 Masa de seară
20:00 Jocuri având drept scop cunoaşterea, interrelaţionarea şi distracţia.

 

Joi:

08:30 Micul dejun
09:30 Vizită la Castelul Corvinilor, Hunedoara Considerat unul dintre cele mai frumoase castele din lume, Castelul Corvinilor este situat în „top 10 destinații de basm din Europa! Istoria castelului precum și incitantele sale legende ne vor fi povestite de către ghidul castelului!
13:00 Masa de prânz 4
14:00 Odihnă/ Relaxare
15:45 Gustare – fructe
16:00 Bălăceală la piscină
17:45 Afișul petrecerii Activitate creativă ce dezvoltă abilitățile de cooperare precum și acceptarea altor puncte de vedere.
18:30 Pregătirea bagajului pentru a doua zi
19:00 Masa de seară
20:00 Petrecerea de Rămas Bun! Foc de tabără, Muzică şi Dans

 

Vineri:

08:30 Micul dejun
09:30 Rămas bun ! Oferirea diplomelor de participare.
10:30 Plecarea spre casă
Observatii: în programul taberei pot apărea modificări sau schimbări în funcție de condițiile meteo.

 

Buget tabara: 1250ron/persoana

 

Bugetul include: – Cazarea la Golf Hotel Pianu 4* și trei mese, 1 gustare/fructe, apa plată/ zilnic – Gestionarea tuturor activităților și excursiilor – Taxa de intrare la Castelul Corvinilor – Ghidaj profesionist la Cetatea Alba Carolina și la Castelul Corvinilor – Taxa de intrare la Parc Aventura – Diplome – Focul de tabără, organizarea petrecerii – Fotografii (După tabără veți putea intra în posesia fotografiilor prin transfer online)

 

Bagajul necesar taberei îl găsiți în Formularul de înscriere în tabără.

 

Contact:

 

Psih. Elena Calugaru
Coordonator programe Tabere și Team Building
Tel:  728 296 234
E-mail: info@apcnng.org

 

Despre noi

 

Suntem o echipă de psihologi, formatori, profesori, alpiniști, instructori de tenis, schi și golf, cărora ne place tare mult să lucrăm cu copiii și, de aceea, organizăm din 2005 tabere și programe pentru copii. Credem că este important pentru copii și adolescenți să petreacă cât mai mult timp afară, în natură, dar totodata să învețe să coopereze,să-și dezvolte abilitățile de comunicare și relaționare, să fie creativi și inovativi. Activitățile sunt variate, stimulative și motivatoare pentru copii. Noi îi încurajăm în permanență să își depășească anumite limite și să își dezvolte încrederea în propriile forțe!

 

Mergem pe ideea de echipă, de colaborare, de toleranță față de puncte de vedere diferite, de fair play și de prietenie!

Ce spun parintii?

Taberele organizate au un specific aparte, de împletire a profesionalismului cu atmosfera familială, conferă copiilor libertate, armonie și inițiativă, le dezvoltă abilitățile și conferă o bună pregătire in diverse activități sportive și de orientare. Mereu cu noi activități, taberele organizate, atât iarna cât și vara, au reușit să dezvolte și intrețină o frumoasă prietenie între participanți, care așteaptă cu nerăbdare noile întâlniri bi-anuale. Cu sincere felicitări pentru modul de organizare !

În ceea ce privește impresiile noastre, dumneavoastră le știți deja, dar pentru vizitatorii site-ului vreau să spun că taberele organizate de dvs. (oameni minunați, înțelegători, care se străduiesc din răsputeri să creeze o atmosferă extraordinară) sunt pentru copii o experiență deosebită, prin diversitatea activităților dar și prin faptul că sunt recreative, distractive, pline de aventură si de emoții. Fiica nostra va participa cu mare drag ți altădată.

Dragi instructori,
Vă mulțumim pentru grija și atenția cu care i-ați supravegheat pe copii in cursul minunatei săptămâni ..(pentru ei..:-) petrecute în tabăra de la Râșnov. Miruna a fost foarte incântată, nu are decât expresii despre cât de “super” a fost in Aventura Parc, la căutarea de comori, în Cetatea Râsnov, în jocurile de creativitate etc. Faptul că au fost relaxați și că într-adevăr s-au simțit bine se vede și din filmări. Așa că acum dorința Mirunei este să meargă și în următoarele tabere pe care le veți 6 organiza (înțeleg că în toamnă și mai ales în iarnă, la ski)…chiar dacă pentru asta are niște obiective de atins.

Consider că e foarte important ca lumea să vă cunoască și să știe ce lucruri minunate faceți pentru copiii noștri ! Pentru mine personal , sunteți singurele persoane cărora o pot încredința pe Daria fără cea mai mică îndoială sau temere . Iar parinților care vor citi acest website le recomand să vină cu încredere pentru că aceste tabere sunt făcute într-un fel atât de special incât de fiecare dată când un episod se termină , concluzia este că : ” a fost cea mai frumoasă tabără !

  • Perioada: 12-17 august 2018
  • Cazare: Golf Hotel Pianu ****, Pianu de Jos, judetul Alba (www.golfhotelpianu.ro), in camere cu 2-3 paturi
  • Grupa de varsta: 7 -12 ani
  • Numar de locuri: 30
  • Instructori: 2
  • Program 6 zile / 5 nopti
  • Transport: in functie de numarul de participanti

Statutul asociatiei

Date contact

Email: info@apcnng.org
Telefon: 0722673261
Facebook: http://fb.me/APCNNG
Registrul National ONG: 16619/A/2011

Date facturare:
Asociatia parintilor elevilor din Colegiul National ”Nicolae Grigorescu”
Calea Doftanei nr. 4
Oras Campina
Cod postal 105600
Judetul Prahova

Cod Fiscal 28069559
Cont RO11BRMA0999100044230153
Banca Romaneasca